Priser og Praktisk info


GENEREL INFORMATION
Se hvad du skal medbringe til hundetræning og læs al praktisk information inden træningsstart, dette finder du længere nede på siden.

BETALING:
Bankoverførsel til Kreditbanken.
Reg.: 7932 – Konto: 1174447
Notér hundeførerens fulde navn ved overførsel.

BEMÆRK. Din tilmelding er først gældende når betalingen er gennemført – derefter er tilmeldingen bindende.

PRIS OVERSIGT:
(nye priser for holdtræning og ene-træning for 2022)

Hvalpe begynderforløb
(hvalpe fra 10 uger til 6 måneder)
6 lektioner hundetræning og
2,5 lektion teori.
750 kr
Unghunde fra 6 måneder og voksne hunde - begynderforløb6 lektioner hundetræning og
2,5 lektion teori.
750 kr
Fortsættere som har gennemført ét begynderhold.6 lektioner.500 kr
Enetræning på træningspladsen i Vojens60 min350 kr
Hjælp til et lydigheds- eller træningsproblem hjemme hos dig90 min 700 kr
Ved kørsel beregnes
3,50 kr/km oveni.

PRAKTISK INFORMATION:
HVAD SKAL DU MEDBRINGE TIL HUNDETRÆNING.

Første gang du møder skal du fremvise vaccinationsattest og forsikringspapirer, med mindre du har sendt det via mail ved tilmelding.
Medbring mange varierede og små bløde godbidder (der går rigtig mange til).
Brug gerne en godbidstaske så de er hurtige og nemme at komme til. Eksempler på godbidder: Kylling eller kalkun i tern (kan købes billigt i dagligvarebutikker) eller tørrede naturlige godbidder (kan købes på stedet ved Hundeparadiset). Er hunden super glad for sit almindelige tørfoder må dette selvfølgelig gerne bruges, men husk alligevel nogle ekstra gode “backup godbidder”. Der kan også købes godbidder på træningspladsen i butikken ved Hundeparadiset.
• Medbring vand og vandskål.
• Medbring pølle-poser. Husk altid at samle op efter din hund.
• Hunden skal bære kropssele*(*læs hvorfor nederst) og almindelig kort line (1,5 m line), Og selvfølgelig bære det lovpligtige halsbånd med med gyldigt hundetegn.
• Hunden skal være iført den korte line når den luftes på træningspladsen – ikke flexline** (**læs hvorfor nederst)
Det er ikke tilladt at bruge kvælerhalsbånd og andre “anti-træk” løsninger på træningspladsen. Kontakt mig hvis du har spørgsmål.

HUSK AT MELDE AFBUD I GOD TID, HVIS DU ER FORHINDRET TIL TRÆNING.
Kontakt instruktøren her.

ANDEN VIGTIG INFORMATION:
• Det er på eget ansvar at deltage i hundetræningen og fri hundeleg.
• Er hunden syg, kan den ikke deltage på holdet, med mindre der er sagt ok fra dyrlæge. Husk at melde afbud!
• Tæver i løbetid er selvfølgelig velkommen til træningen, men kan bare ikke deltage i hundelegen med andre hanner, før mindst fire uger efter start af løbetid. Er der andre tæver på holdet, kan der arrangeres leg kun med tæverne.
• Træningen foregår i al slags vejr. Tjek vejrudsigten og ta tøj på efter det.
• Til hundeleg er det vigtigt at din hund kan omgås andre hunde. (Kontakt instruktøren hvis din hund har det svært med andre hunde).
• Det er op til instruktøren at vurdere om hunden kan deltage i fri hundeleg.
• Mød op i god tid, så alle hunde kan slippes fri til leg samtidig, når timen starter.
• Træningen bliver også afholdt på helligdage og i ferier, hvis intet andet fremgår i træningsplanen.
• Man har ikke træningstimer til gode hvis man ikke kan komme til træningen.


* Jeg anbefaler kraftigt ,at hunden bærer en kropssele for at undgå unødvendig smerte og ubehag i halsregionen hvis/når den trækker i linen. Og da de fleste hunde er meget opkørte når de kommer til træningspladsen, og derved trækker meget i linen, så ser jeg det mest hensigtsmæssigt at hunden bærer en kropssele for at undgå ubehagelige og smertefulde tryg og pres mod halsen, hvis man kun har halsbånd på hunden. Smerte og ubehag blokerer generelt for indlæringen, og da vi for det første ønsker den bedste og mest positive form for indlæring, og at vi desværre ikke 100% kan kontrollere og garantere at hunden ikke laver udfald og trækker i linen mod de andre hunde, så er en sele den bedste måde at undgå smerter og skader på i halsen.
Er du i tvivl angående kropssele er du velkommen til at kontakte mig. Det er nemlig vigtigt at selen sidder korrekt på hunden, og netop ikke ligger for højt i halsen og derved giver samme effekt som et halsbånd med et kvæle. Ikke alle seler passer til den enkelte hund nemlig. Jeg anbefaler de seler som kan reguleres ud/ind både i siden på hunden, under maven og foran ved brystet. Prøv den altid på hunden i butikken, og mærk efter om den sidder højt- eller rutsjer op i halsen hvis der er et træk i linen. Ved at vælge disse seler som kan justeres så mange steder, så har man også en sele som hunden kan vokse i og derved spare at købe nye seler hele tiden. Pas på med at købe de seler som fylder rigtig meget på hunden, de sidder oftest foran hundens skuldre og blokerer hunden i dens frie gang og samtidig giver tryg på skuldrene som er rigtig skidt i forhold til hundes udvikling. Kontakt mig gerne ved spørgsmål.

**
Det er ikke tilladt at bruge/træne med kvælerhalsbånd og retriever-liner til træningen. Hvis du bruger “anti-træk” seler på grund af et problem, så kontakt mig og vi finder en løsning på problemet i stedet. Mange “anti-træk” seler bliver nemlig ikke brugt korrekt, og kan derved give skader på hunden i stedet for.

Er du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte hundecenteret.